De service die u mag verwachten

Van Berentzen Vlees

Bij Berentzen wordt de telefoon gewoon opgenomen, ook in het weekend. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar. Wanneer er een keer iets fout gaat, kunt u gewoon op ons rekenen. Via onze bestelapp kunt u de dag voor levering zelf uw leverdag ingeven: ’s avonds besteld is volgende ochtend in huis.

Daarnaast begeleiden wij graag de nieuwe menukaart met leuke ideeën, origineel of juist meer winstgevend. Wij komen bij u langs of u komt naar ons en samen zetten we de vleesgerechten in een uurtje op de kaart.

Productontwikkeling is onderdeel van ons vak. Met bijna de helft van onze collega’s die uit de horeca komt, kunnen wij met u meedenken over nieuwe gerechten of producten. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Kijk eens bij De Keuken van de Slager.

Vertrouwen; tot slot is bij ons Wagyu 100% Wagyu en Angus 100% Angus. Via etikettering en de juiste verpakking krijgt u gegarandeerd het product dat u koopt. Het niet meewegen van verpakkingsmateriaal behoort ook tot onze werkwijze. Wij tarreren duidelijk zichtbaar alle verpakkingsmaterialen op de producten en uw pakbon.

 

In One
bestelapp

Via onze app kunt u bestellen, facturen en pakbonnen downloaden, inspiratie opdoen voor de nieuwe kaart: kortom, de moeite waard om te installeren.

Bestel nu direct via onze bestelapp.

Bestelling
via e-mail

Een order staat het beste op papier. U kunt daarom ook per e-mail bestellen via onderstaand e-mailadres.

Bestel nu direct via bestellingen@berentzenvlees.nl

Bestel via SMS
en WhatsApp

Indien nodig kunt u ook via sms of WhatsApp bestellen op een speciaal mobiel nummer. Dit nummer kan NIET gebeld worden.

Bestel nu direct via WhatsApp:
06 – 28 43 85 12.