Horecavlees uit de Keuken van de Slager

Gemaakt door koks

Berentzen Vlees bestaat voor 50% uit koks. Wij hebben dan ook een grote keuken waar wij producten garen voor onze klanten. Door koks gemaakt.

Natuurlijk maakt een trotse kok zijn eigen producten. Maar wat als u personeelsgebrek heeft of simpelweg een kostenbesparing wilt? U kunt producten op úw recept door ons laten maken. We kunnen u in de toekomst kortere mise-en-place tijden in de keuken, energiebesparing en constante recepturen bieden.

Denk bijvoorbeeld eens aan sous-vide gegaarde vleessoorten zoals sucade en stoofpotjes. Maar ook huisgerookte vleessoorten zoals Brisket en Short Ribs. Ook hebben wij onze eigen Bolognese saus ontwikkeld. Of – op uw recept – gegaarde spareribs. Vanaf 100 kilo maken wij alles op maat. Of een worst gemaakt op úw recept? Met bier? Het kan!
Ú levert het recept, wij garen het voor u en houden het op voorraad!

Kom een kijkje nemen in onze keuken en maak meteen een afspraak.

De Keuken van de Slager

Bestel direct het lekkerste vlees via onze eigen bestelapp